Παρμενίδου 4, Θεσσαλονίκη 6970920788 info@lilibetsjewelrybox.gr

Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Εάν θελήσετε να ζητήσετε αλλαγή ή επιστροφή του προϊόντος σας μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο σας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας (6970920788). Οι αλλαγές πραγματοποιούνται εντός 7 ημερών από την ημέρα αγοράς αρκεί να μην αφαιρεθεί η προστατευτική ετικέτα.

Παραδίδεται το προϊόν στην εταιρία courier και μας αναφέρετε τον αριθμό φορτωτικής και σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν αλλαγής μόλις το παραλάβουμε. Τα μεταφορικά σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη.

Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές στα σκουλαρίκια για λόγους υγιεινής

Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία κάνοντας την αποστολή με την εταιρία courier που θα σας υποδείξουμε.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών με δική σας ευθύνη και χρέωση.

Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση την οποία τα παραλάβατε, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί, λερωθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με άλλο είδος, μέγεθος ή χρώμα επίσης μπορεί να γίνει και επιστροφή χρημάτων.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι υπό δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν σε εμάς. Βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά και δεν μπορεί να υποστούν φθορά κατά την μεταφορά τους.

Επιστροφές που θα λάβουμε εκτός των όρων της πολιτικής μας δεν θα γίνονται δεκτές.